Mostantól bűntudat nélkül élvezhetjük a csokoládét!
- A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával.


CUKORMENTES TEJCSOKOLÁDÉ HUMINSAVVAL ÉS LIOFILIZÁLT MÁLNÁVAL


Minőségi belga tejcsokoládéból készült, huminsavval és málnával dúsított és természetesen nem tartalmaz hozzáadott cukrot.

A málna az egyik legfinomabb és legegészségesebb gyümölcs, amelyből készült por antioxidáns tulajdonságai érvényesülnek ebben a tejcsokoládéban.


Összetevői:


HUMINSAV: 

A huminanyagok elengedhetetlenek szervezetünk optimális működése szempontjából. Sejtszintű méregtelenítő, szervetlen anyagokat képes szervessé alakítani, majd azokat sejtszinten szervezetünkbe juttatni. Belső szervi jótékony hatásai: káros szabadgyökfogó, magas antioxidáns tartalom, helyreállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát, szerves ásványianyag-komplex (több, mint 80 ásványi anyagot, mikroelemet, nyomelemet tartalmaz), áthatol a sejtfalon, így segíti a tápanyagfelvételt. Képes megnövelni egyes hatóanyagok aktivitását (pl. Q10, flavonoidok, polifenolok).


LIOFILIZÁLT MÁLNA:

 A rózsafélék családjába tartozó málna az egyik legfinomabb nyári gyümölcs. Azonban nemcsak az íze finom, hanem szervezetünkre is pozitív hatása van. Magas az ásványianyag- és vitamintartalma (kalcium, kálium, magnézium és vas), antioxidáns, emésztést segítő rostjai és pektintartalma segítik az emésztést.

A liofilezés (fagyasztva szárítás) sokkal kevésbé károsítja a tartósított anyagokat, mint más, magasabb hőmérsékleten végzett vízelvonó módszerek, és az íz- és illatanyagok is változatlanul megmaradnak.

Összetevők: szárazanyag összetevő min. 33,9%, málnapor., édesítőszer (maltitol), kakaóvaj, kakaómassza, huminsav, emulgeálószer (szója lecithin), természetes vanília.Kapcsolatfelvételi űrlap

A *** megjelölt elemek megadása kötelező!